Obavijest o završetku natječaja

Natječaj Zaklade Ivan Bulić za dodjelu nagrada, priznanja, potpora i stipendija za akademsku godinu 2018./2019., objavljen dana 15.05. ove godine, službeno je završio 30.9.2018. godine.

Sukladno Statutu Zaklade Ivan Bulić, Stručno povjerenstvo je Zakladnoj upravi predložilo kandidate za dodjelu nagrada, priznanja, potpora i stipendija. Dana 13.11.2018. godine  Zakladna je uprava na svojoj redovnoj sjednici raspravljala i analizirala navedene prijedloge te donijela konačnu odluku o dodjeli potpora za akademsku godinu 2018./2019.

Imena dobitnika bit će javno objavljena na drugoj Svečanoj sjednici Zaklade Ivan Bulić koja će se održati u prosincu ove godine u Muzeju Mimara.

S izuzetnim ponosom i zadovoljstvom zahvaljujemo svim studentima i izvrsnicima struke koji su svojim trudom, znanjem, zalaganjem i odnosom prema okruženju ostvarili zapažene rezultate u ovoj akademskoj godini te nam, svojom prijavom, pružili mogućnost da prepoznamo njihove vrijednosti i potencijale.

Od srca zahvaljujemo i svim podupirateljima Zaklade Ivan Bulić čija nam kontinuirana podrška ulijeva nadu u poboljšanje kvalitete života u društvu općenito te daje čvrste temelje za izgradnju kvalitetne zajednice temeljene na znanju, razvoju i napretku.