Obavijest o završetku natječaja

Usprkos novom valu pandemije i raznim aspektima krize koji ju i dalje neumoljivo prate, Zaklada Ivan Bulić uspješno ostvaruje svoju misiju, vjerno prateći zacrtanu putanju prepoznavanja i nagrađivanja najboljih u struci te promicanja humanosti i brige za potrebite kao temeljnih ljudskih vrijednosti.

Petoj generaciji potencijalnih dobitnika omogućeno je da se na Natječaj za akademsku godinu 2021./2022. prijavi zaključno s 15.10. ove godine nakon čega će Zakladna uprava raspraviti prijedloge Stručnog povjerenstva te na svojoj redovnoj sjednici dana 4.11.2021. donijeti odluke o dobitnicima.

Planirano je, ovisno o epidemiološkim mjerama koje u datom trenutku budu na snazi, da se sve potpore javno dodijele na Svečanoj sjednici Zaklade koja će se održati u posljednjem mjesecu ove godine u Zagrebu.

Detaljne informacije o rezultatima Natječaja bit će dostupne na web stranici Zaklade.

Neizmjerno je važno u svim pa tako i u ovim kriznim vremenima zadržati visoku razinu entuzijazma i poštovanja prema znanju te pokazati mladim učenjacima koliko su zapravo vrijedni i društveno korisni njihovi rezultati.

Važno je također od srca zahvaliti svim podupirateljima, donatorima i simpatizerima Zaklade na kontinuiranoj potpori i suradnji te istaknuti izuzetan ponos i zadovoljstvo što se zajedničkim snagama, iz dana u dan, otvaraju brojne mogućnosti koje će i našoj generaciji i budućim pokoljenjima osigurati bolju i kvalitetniju budućnost.